Allmänt ღ

– Happy Mama


Jag är så sjukt glad över att det blir den vagnen jag ville ha, när det kommer till att övertala M så var det inte så svårt. Ta mannen till affären ett par gånger så han får provköra själv och se, sen är det kirrat. Det faktum att han kommer att vara hemma mycket kanske gjorde sitt också, allt som underlättar vardagen för en man ensam med tre små 😉
Någon som har beställt från Kidzshop tidigare och vet hur de är med leveranserna?

Slänger in en helt off topic bild på sötaste overallen från KappAhls underbara Newbie kollektion. M tycker att jag köper ”för fina” kläder då det är en bebis som ska ligga och spy i dem haha men vad har man vanish för annars 😉

0 thoughts on “– Happy Mama

  1. 2012-04-24 @ 14:55:39

    Postat av: Josephine- Mamma till Elika & Nick

    Jag har handlat en vagn från dom & dom var snabba med leveransen & inga konstigheter 🙂 lycka till med nr 3 🙂

    Gilla

  2. Man får passa på att använda vita och andra ljusa kläder på lilla bebisen .. Kräket när de bara äter bröstmjölk/ersättning ger ju inga fläckar :)Den dressen är helt underbar ju! :)Såg någon liknande på H&M idag.. fast inte lika fin.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s