Tävlingar ღ

– Tävling i samarbete med Skansen!

                                            Nu är vinnarna dragna och …..
Grattis säger vi till Josephine- Mamma till Elika & Nick som får 3 biljetter & Anna; Mamma till Isaac & som vinner 2 biljetter! Barn under 6 år kommer in gratis.
kontakta mig på jagematilda@hotmail.com med era adresser så ser jag till att få iväg biljetterna till er!


Nu startar en riktig toppentävling där två vinnare får fribiljetter till Skansen. Förstapriset är 3 biljetter och andrapriset är 2 biljetter. Passa på att ta en heldag på Skansen, kika på björnar och upptäck barnens nyöppnade zoo, med en nappmaskin som blivit väldigt uppmärksammad i bloggar 😉
Vi har ännu inte hunnit besöka Skansen i år men åtminstonde ett besök om året när vi har en så fin djurpark nära är ett måste. Kanske ses vi där?

             

       Jag tävlar om fribiljetter till Skansen hos Matilda. Var med och tävla här du också!

Det enda du behöver göra är att besvara på en enkel fråga;
– Vad heter barnens egna nyöppnade zoo på Skansen?
Svaret hittar du på Skansens hemsida.

För två vinstchanser
-För en extra vinstchans ska du kopiera bilden + texten och publicera i din blogg. Se till så att alla länkar fungerar. Om du inte har någon blogg kan du tipsa om tävlingen via facebook.

Glöm inte email eller bloggadress så att jag kan kontakta vinnaren.

Tävlingen avslutas den 29e Maj kl 18.00.
Tusen tack till Skansen som sponsrat till denna tävling!

Lycka till!                             

0 thoughts on “– Tävling i samarbete med Skansen!

  1. Nu har jag lagt upp på min sida :DLill-skansen heter det nyöppnade för barn.Jag ska dit i sommar när S är ledig. Hade varit super bra att kunna få fribiljetter då.Det är andra gången i hela mitt liv som ja åker dit. (även till Stockhom) Var där med min familj (mamma,pappa,lillebror + vänner) för några år sedan och gick på skansen.Otroligt roligt, nu har jag min egna familj och vill jätte gärna åka dit med min dotter eftersom jag vet hur roligt jag själv hade då, hon kommer älska det! Och jag kommer älska att se henne så glad 😀

    Gilla

  2. Det heter Nya Lillskansen! Sist vi var där så var det till vår stora besvikelse stängt då det var under uppbyggnad så det vore jättekul att få vinna biljetter nu och överraska sonen med Lillskansen och alla härliga djur!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s