Shopping ღ

– Mini Rodini

    
Jag jobbar på min lista och kan nu bocka av en bebismössa och ett par byxor i storlek 56. Matchat och klart med de söta pandorna från Mini Rodini

Leon mår fortfarande dåligt så idag tar vi det lite lugnare och myser med nya filmen ”Det regnar köttbullar” i soffan istället för att ränna ute. Mercedes är tröttare än vanligt men annars verkar hon ok och störs inte lika mycket av kliande blåsor.

Saxen åkte fram och Leons frisyr ordnades till, jag har velat spara ut det och har tänkt mig en riktig lockig liten pojk i sommar men nu i mellanläget (varken kort eller långt) så såg han ut som ett litet troll. Får fota under dagen.

                                   

0 thoughts on “– Mini Rodini

  1. Tack, det vore uppskattat då vi har samma problem!Vi har vagn, kläder, badbalja, bilstol och skötbord men ALLT annat har vi inte så det vore bra med en lista så man kan bocka av! 🙂

    Gilla

  2. Haha ingen fara, jag missar också såna där lätta grejer 😛 Men ja tyvärr är prisskillnaden rätt stor.. Så söta kläder lill bebisen kommer att få! 😀 Själv beställde jag hem en body och ett par byxor från lundmyr i lördags till vår skrott så nu är de på väg hit och jag längtar! Vill ju gärna hinna tvätta grejerna innan och packa ner dem innan bebisen kommer 🙂

    Gilla

  3. Vilka ljuvliga kläder.Mm ngt irriterande att usb sladden ej ingick, nej vi fick åka o köpa den idag som tillbehör. Dåligt då kameran e rätt dyr. men men, gick ej för vi hade ingen minneskorts ingång på datorn. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s