Allmänt ღ

– Att smälta, eller att inte smälta.. Det är frågan.

Såhär vill jag också gå runt om dagarna!

Efter en dag på jobbet, där jag verkligen fick kämpa för att hålla mig vaken pga en natt med en orolig febrig son – så sitter jag nu i soffan med en våffelstrut och ska gå igenom några bloggar. Det skönaste på dagen var ju helt klart att få slita av sig kläderna när man kom hem. Vilken värme! 
Hur ska det gå i sommar när jag nästan tuppar av så fort graderna passerat 20 strecket.

Ni glömmer väl inte att Tävla om fribiljetter till Skansen, Superenkelt och alla kan vara med!

0 thoughts on “– Att smälta, eller att inte smälta.. Det är frågan.

  1. Ja, jag undrar med hur det ska gå i sommar. Har ju inte varit så långt gången under sommaren som jag kommer vara denna gång så jag är beredd på att se ut som en vattenballong . Men än har jag inget problem med värmen så jag hoppas att det håller i sig.Svar: Ja det är ju jobbigt just nu att inte känna av sparkarna på samma sätt som man gjort med tjejerna. Känner bara starka sparkar längst ner i magen där moderkakan inte ligger. Men det kanske känns lite mera av sparkar när killen blir större =) Ja, jag hade ju tur förra gången med Léone då jag bara gick upp 8 kg. Det var ju 6 kg mindre än vad jag gick upp med Lilly. Och denna gång är jag ju inte så sugen på sött heller så vi får se vad ajg hamnar på denna gång =)Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s