Allmänt ღ

– För att jag har två fina tjejer ♥

    
Mina fina tjejer.
Daphne var ute i två timmar vilket resulterade i att hon sedan låg ned och åt ur sin matskål hemma. Helt slut sötnosen, men samtidigt vill hon rusa som en tok när hon får chansen och då är hundrastgården kanon.

Det verkar gå förkylningar i bekantskapskretsen och nu sitter även Mercy här och är småfebrig och snuvig, men vi klagar inte. Utelek hinns med ändå i den mån vi alla orkar med för att sedan samlas i soffan och äta rabarberpaj. Ni anar inte hur glad jag är i den pajen då jag har svårt för att äta för söta saker, hellre surt än sött!
Ikväll var det egentligen ett event för Paf på schemat, god mat och mingel vilket inte hade varit helt fel men jag kom på det imorse och kände nog redan då att det skulle bli lite tajt om tid så en hemmakväll blev det istället, vi bunkrar upp med bra filmer 🙂
Min amningskudde och pump som jag skrev om tidigare kom idag, samt lite andra paket som jag ska visa upp senare.

0 thoughts on “– För att jag har två fina tjejer ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s