Barnen ღ

– För att morgonstund har guld i mun.

    
Barnen begav
sig ut i pyjamas det första de gjorde på morgonen, efter en sovmorgon till 9.30 och så direkt ut i solen så klagar jag inte. Inte det minsta faktiskt.

Jag vill bada ute! Kan det vara för att jag införskaffat en ny bikini som suget satt sig, eller är det bara sommarfeelingen? Hur som helst, så är jag en riktig badkruka och innan jag hoppar i kallt vatten så ska jag nästan avlida av värmen på land innan det övervägs, och dit är det ju ett tag kvar ser det ut som 🙂

0 thoughts on “– För att morgonstund har guld i mun.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s