Allmänt ღ

– För att vi slappar!

    
    
Leon sover.
Jag läser en bok. Mercedes leker ute efter ett lyckat kalas och effekten av en rejäl sockerdos men ska strax in för att sova hon med. Idag är barnen lite extra söta, vet inte varför. Kanske har de fått lite sol, eller så är de bara att de är fria från förkylningen. Jag kan iallafall inte sluta titta på mina två fina just idag ?

En lugn söndag utan massa måsten, det behövdes och ikväll är det filmmys med jordgubbar som reades ut för 10kr förpackningen (!). Imorgon är jag nog rosa, så mycket tänker jag äta. Och grädde till det. Så, en rosa boll kanske 🙂

0 thoughts on “– För att vi slappar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s