Allmänt ღ

– För att jag hade tänkt klippa vår pudel

      
Jag fastnade vid datorn. Började leta efter bilbarnstol till bebis, en Maxi Cosi ska vi ha så den går i adaptern till Donkeyn så nu kan jag allt och ingenting om bilbarnstolar, men imorgon får jag nog iväg mannen att köpa den jag tittat ut.

Sen när jag ändå var igång så började jag leta trimmer till vovven ?  Ett måste om man inte ska behöva lämna in henne till frissan och bli ruinerad på kuppen. Någon tusenlapp för en klippning som måste göras ett antal gånger om året – ja då kan man lika gärna köpa en trimmer på en gång. Det man lagt ut på den tjänar man ju ihop på något år. Så flera timmars googlande efter en bra trimmer till vår kära pudel och nu har jag funnit den så imorgon är det min första och enda mission. Sen får vi hålla tummarna att jag lyckas klippa Daphne så hon ser anständig ut igen.

0 thoughts on “– För att jag hade tänkt klippa vår pudel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s