Allmänt ღ

– För att jag bjuder på en bild på min vackra Leon.

    
Inte blivit mycket till bloggande, rätt skönt att inte öppna datorn på ett tag men nu har jag lite arbete framför mig så det är dags att sätta igång. 

Timmen innan läggdags för barnen ägnades åt att borsta Mercys hår, inte dagens roligaste syssla varken för hennes eller min del kan jag säga. Men ett nödvändigt måste för en liten tjej som dessutom vägrar låta sig klippas.
Nu kör bebis race i magen som vanligt, blir inte klok på hur h*n ligger – det sparkas, knuffas och bökas lite överallt ? en liten rackare som helt plötsligt känns väldigt stor. Ska bli kul att se på tul sen men jag gissar på att det blir samma viktklass som L.

 

0 thoughts on “– För att jag bjuder på en bild på min vackra Leon.

  1. Vilka sötnosar till barn du har! Riktiga små trollungar, sååå söta!

    Svar:
    Tack, jag är ju partisk i den frågan hihi men de är ju de finaste jag har 🙂

    Matilda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s