Allmänt ღ

– Dagens mama

                                                           
Klänning H&M // Ballerinor ilse Jacobsen.

Ignorera det risiga håret, det har bevisligen inte varit prio ett idag. Storhandlingen gick väl.. ok. jag får någon typ av panikångest i matbutiker verkar det som. Hittade en mysig sittplats där jag satt medan barnen hade skoj i leksakshörnan. Men det blir till att låta M sköta storhandlingarna ett tag framöver. 

Leon var så trött så han somnade när vi kom hem, annars har vi nog vant av honom vid att sova på dagarna. Antagligen värmen som gör det och det blev alltså inget strandhäng men barnen får bada i poolen istället så ska jag dra ihop en chokladkaka efter önskemål från M.

0 thoughts on “– Dagens mama

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s