Allmänt ღ

– För att vi väntar på historier om flygande elefanter.

    
Den här bruden har varit på cirkus ikväll då bästa Elin och Leif överasskade med att ha köpt biljetter, det blir spännande när vi hämtar hem henne imorgon att få höra vad hon tyckte. Minns själv hur stort det var och samtidigt lite läskigt på cirkus, och när en 4åring återberättar så slinker det ofta med lite osanning så vi kanske får höra om flygande elefanter imorgon? Jag älskar att höra henne säga till Mats att  ”Mamma sa att….” med en söt liten osanning som hon bara kokat ihop sådär på plats, ovetandes om att jag hör henne haha. Än sålänge bara tokiga smålögner, mest om godis och lovade shoppingturer. Skönt att veta vart man har henne 😉

     
    

0 thoughts on “– För att vi väntar på historier om flygande elefanter.

 1. Sv: Ja vi har hittills bara provat utan liggdelen men jag älskar den som sittvagn, lätt att köra verkligen 🙂 Dessutom är den snygg och praktisk 😀 Längtar tills vi får hem liggdelen så man kan känna ordentligt på den 🙂

  Åh va mysigt att vara på cirkus för första gången, det blir ofta magiskt för sånna underbara små 🙂

  Svar:
  Ja och hon red dessutom på kamel, så hoppas hon minns det ett tag iallfall haha.

  Matilda

  Gilla

 2. Min Lukas är precis likadan. Små lögner kommer det titt som tätt.

  Svar:
  Sålänge man har koll på vad de ljuger om så är det skönt, sen när de är 15 och börjar på riktigt så är det inte lika kul. Så vi njuter av att hon tror att hon lurar oss 😉 Sambon har föresten fastnat för ett nytt namn som han nu kallar bebis för, nämligen Lukas 😉 lite kul hihi. Men vi får se vad det blir sen.

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s