Allmänt ღ

– För att den som sa att man inte kan köpa lycka helt enkelt inte handlat på rätt ställen.

    
Har lyckats övertala M om att jag verkligen behöver en tunika från Burberry som jag gått och kärat ned mig i, känns bra när man har pli på mannen sin haha. M kontrade först med att man inte blir lyckligare av att shoppa varpå jag svarade helt sanningsenligt att ”Jo, det beror på vad man köper”. Lycka stavas Burberry för mig, har alltid haft en förkärlek för de rutorna. Pengar kan inte helt ”köpa lycka” nej men jag gråter hellre i en cab än på en cykel. Har jag fel där? (Nu har jag ju varken en cab eller en cykel men ni förstår tanken)

Nu måste jag ta tag i trimningen av vovven och sedan ska vi iväg på en liten biltripp uppåt i landet, jag och killarna – för att möta upp svärmor och äta på någon restaurang som tydligen ska vara ”speciell”. Mercy stannar en dag till (eller? nu är vi ändå inte hemma ikväll så lämna henne på farstun annars 🙂

 

0 thoughts on “– För att den som sa att man inte kan köpa lycka helt enkelt inte handlat på rätt ställen.

 1. En cykel har jag men jag hade hellre gråtit i en cab. 😉 Jag förstår precis vad du menar, den där lyckokänslan man får när man har köpt något riktigt fint. En sådan där riktigt fin "villhasak" som jag jag får det där lilla lyckoruset av.

  Har du läst Sophie Kinsellas böcker om Shopaholic?? Man känner igen sig, fast hon är verkligen extrem. 🙂

  Kram, kram

  Svar:
  Jodå, de böckerna är genomplöjda både på svenska och engelska hihi. Jag satsar stenhårt på den känslan i min wic haha, Kläder och skor jag aldrig kommer använda men som man blir så otroligt glad av att bara se på!

  Matilda

  Gilla

 2. Vad skönt att läsa om någon annan som har samma filosofi som en själv. Man kan bli lyckligare med fina saker runt omkring sig 🙂

  Svar:
  Ja men precis så! 🙂 Funkar kanske inte för alla, men iaf för mig.Kram

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s