Allmänt ღ

– För att vi kommer älska dig då.

    
Haft en helt underbar dag, barnen vaknade 7 men själv fick jag sova till 11. Bara det liksom!
Sen var jag och Mercy iväg på fikadejt med Madeleine i Sollentuna Centrum för att catcha upp lite, alltid lika trevligt och otroligt skönt att ha lite mamma-dotter tid sedan då vi strosade runt i butikerna. Mercedes är verkligen min dotter och folk skrattade högt åt hennes kommentarer då hon högljutt och glatt kommenterade både inredning och hur fint allt var. Sen shoppades det på Noa Noa´s rea, 70% är aldrig fel!

Att vi sen har haft en riktigt trotsig och trött liten Leon här hemma har jag redan glömt. Men oj så krävande han är ibland vår lilla gos. Som en helt annan person som växlar mellan att skrika, gråta och kasta saker. Puh! Mercedes hade också någon sådan fas där hon var helt olik sig när hon var runt 2 så vi får härda ut och vänta in vår lilla vanliga Leon igen.

     
Besvärjelse – En låt som säger allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s