Allmänt ღ

– För att det finns så mycket fint!

    

Bortse från att jag ser ut som att jag sålt smöret och tappat pengarna haha, det finns en rätt rolig historia med ”magen” på denna bild iaf. Får återkomma till det 😉
Det jag egentligen ville säga var att Lundmyr nu kommit ut med nya kollektionen, så in på hemsidan och smält lite av de nya filtarna. Det gjorde jag, dog lite och återuppstod. Så söta! Ska göra ett litet kollage med favoriterna sedan men nu blir det promenad med vovven som ligger och stirrar ut mig 😉

0 thoughts on “– För att det finns så mycket fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s