Allmänt ღ

– För att vi snosar bebis!

                        
Glad mama innan hemgång, saknar dock magen som tusan.

Att hitta plagg som passar lillen var svårare sagt än gjort, byxorna i stl 44 sitter uppe i armhålan på stackarn haha. Har hört att det ska finnas en butik på KS där de har prematurplagg så ett besök där är nog ett måste ändå, även blöjor skulle vi behöva ha mindre då de han hade på neo var perfekta – även dem ska finnas på Ks så det blir till att köpa på sig ett lager.

Sitter just nu och rensar mailen, hade bebis fortfarande legat i magen så hade jag iallfal inte haft tråkigt om man säger så. Efter en lugn sommar så är PR-byråerna nu igång och inbjudningarna flödar till pressfrukostar, modevisningar etc Men jag säger som Ferdinand – Jag sitter hellre här och luktar på min bebis.
Det är fortfarande helt ofattbart att han är här, jag hann liksom inte förbereda mig mentalt på det hela. Men nu går vi igenom bebistiden en gång till, och gud så jag ser fram emot alla de små milstolparna som första leendet te.x och även saker som bvc-besök känns stort ?

0 thoughts on “– För att vi snosar bebis!

 1. Jasså, massa erbjudanden genom din blogg menar du? Lyllo dej som slapp sista månaderna då man växer till sig och vissa svullnar.. Du är ju som innan graviditeten redan.. rena drömmen!! När kommer nästa? haha

  Gilla

 2. SJukt hur fint hår du har. Jag har samma hårtyp som du. alltså sjukt lockigt egentligen. men jag undrar hur du gör för att få håret så rakt. Permanentar du det, använder du löshår eller hur gör du? och vilket permanent använder du i så fall?!
  kramkram

  Svar:
  Platttång 🙂 Kram

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s