Allmänt ღ

– För att det är en sån trygghet att ha barnen tätt intill.

    
Jag och lilleman steg inte upp förrän efter 12, han är inte riktigt nöjd på nätterna men på dagarna är han lugn som en filbunke så jag ska försöka se över vad jag äter om kvällarna då han vaknat runt 02 i en vecka nu och varit ledsen. Stackars lilla ?
Efter att ha kikat i brevlådan och funnit ett paket från Kam Care Design så fick vi ändå en ypperligt bra start på dagen jag och H. Nu vet ni en liten kille som kommer att få vara nära sin mor hela tiden precis så som både han och jag vill ha det. 
Efter att ha läst på lite på nätet så är jag övertygad över att bärsjal är bäst för de små och dessutom så skönt att bära i, en win win helt klart. Jag återkommer till bärsjalen, och visar sen hur man knyter den osv. Just nu försöker jag lösa det med mitt bank-id för att komma in på f-kassan. Oteknisk som jag är så får jag det helt enkelt inte att fungera trots att jag gjort allt ”rätt”.

0 thoughts on “– För att det är en sån trygghet att ha barnen tätt intill.

  1. Säkert bara omogna tarmar, minifom kanske? Räddar oss från en ledsen kille när han inte bajsat tillräckligt iaf, eller har gaser. Sen är det ju inte helt konstigt att världen är bra läskig när de är sådär små, vår kille är/har varit superkänslig också!! Bärsjal är underbart!!! Drygt som attans att knyta när man har en ledsen bebis – men de trivs därinne iaf!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s