Allmänt ღ

– För att alla vill vara med när lillebror ska badas.

       
Det finns inte mycket som slår mysfaktorn i att gosa med en nybadad bebis.

Idag firar vi att vår lilla fina blivit 4 veckor gammal, Han väger nu 2800gram och är 49cm(!), precis som jag förutspådde så pekar hans viktkurva rakt uppåt och han snuddar redan på medelkurvan för den veckan han ska vara i. Jag har haft sån tur att amningen faktiskt fungerat felfritt även denna gång så vi hoppas på att det fortsätter så och att vi har en riktig liten knubbis lagom till jul 😉

Vi har spenderat hela dagen hos mamma/mormor, massa lek med mostrarna och god mat. Mercedes var dock inte med utan sover borta ikväll så imorgon åker jag och småkillarna på en liten shoppingtur och sedan hämtar vi hem storasystern.

0 thoughts on “– För att alla vill vara med när lillebror ska badas.

 1. Vilken pytte. Min 3 åring vägde 2800 och var 49 cm när han föddes 3 veckor för tidigt. Och jag tyckte att han var förskräckligt liten i jämfört med andras bebisar som var lika gamla. Minns att jag till en början var så rädd att han skulle gå sönder för han var så liten.. Haha. Nått du känner igen. Eller tänker man inte så när det är 3:dje barnet?

  Svar:
  Första dagarna var jag ju väldigt försiktig när jag skulle röra i honom iallfall 😉 Var liksom rädd att bryta något ben eller så, mycket försiktigare än vad jag var med de tidigare barnen, men sen var ju Leon en bjässe på 4670gram – mer än det dubbla av Henrys vikt 😉

  Matilda

  Gilla

 2. oh grattis lilla Henry:)

  Vad skönt att hans kurva pekar uppåt:)

  kram

  Svar:
  Henry tackar 😉 Finns ju liksom inget skönare för en mamma än när de små går upp bra i vikt, annars oroar man ju sig hela tiden över om de får i sig tillräckligt.

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s