Allmänt ღ

– För att jag är glad att jag funnit något som passar oss båda.

                              
                                   Det käraste man har håller man nära ? Bebis i pussläge

Jag ligger lite efter i planerna men imorgon är det 6 timmars förskola för barnen så då får jag passa på.
Fick lite shoppat idag iallfall, behövliga och mindre behövliga saker 😉
Fick även chans att testa sjalen i en lite mer.. krävande situation. Henry var inte nöjd i vagnen och Leon sprang iväg åt ett annat håll så det var snabba ryck som gällde. Snabba ryck och sjalknytande var det som fått mig att tveka ang sjal tidigare, men det gick som smort och det bästa är att jag inte behöver ta av den för att bära i och ur Henry sen när den väl är på, att H sen alltid somnar på två röda när han kommer på plats ser jag som en härlig bonus, när han väl är vaken så ser han lagom mycket för att tycka att det är både skönt och skoj 😉

Det var på neo (bild) som jag först introducerades för Kamcaredesign då jag kunde ha Henry hud mot hud i en bärtub och bärtröja men samtidigt röra mig fritt. Två fantastiska kvinnor -Karin och Maria som arbetar med förtidigt och sjuka nyfödda barn har formgivit KMC (Kangaroo Mother Care) och produkterna är anpassade för att stödja Känguru och NIDCAP metoden. Efter att ha haft tankar på en bärsele så kan jag ju säga att den tanken slopades helt och hållet efter att ha läst på lite mer och sen fått pröva bärtub och bärsjal. 
Man vill ju det bästa för sitt barn, och som bärare är det så pass bekvämt att man kan gå en hel dag utan att få ont.
Har ni använt bärsjal till era små?

0 thoughts on “– För att jag är glad att jag funnit något som passar oss båda.

 1. Skulle det bli en trea skulle det absolut bli sjal! Lea var ju en high-need och det gillade inte min rygg, och ej heller storebror som jag knappt kunde ägna mig åt för att jag aldrig hade händerna fria.

  Svar:
  Nu vet jag inte riktigt hur jag skulle klara mig utan sjalen, än väger ju inte H så mycket men han känns för liten för bärsele och det gör dessutom ont i ryggen bara av tanken på en sån. Har ni några planer på en trea då? 😉

  Matilda

  Gilla

 2. Så skönt o se att ni mår bra. Och att den lille verkar vara en nöjd liten kille! Jag hade både bärsele o sjal till min Leon, dock vare vinter så jag kunde inte knäppa jackan över, vilket gjorde att det inte användes så flitigt. O halt om nått attt traska runt med han på magen. O innomhus var han en nöjd bebis i vaggan/babygym. 🙂 Till sommarn var han liiite för tung för selen/sjalen, men till barn nr2 som kommer om 8v kanske ja kommer använda dom mera inomhus för att ha armarna fria till Leon!?

  Svar:
  Nej på vintern när det är isisgt ute så har jag helst bebis i vagn när jag är ute för det är så lätt att halka, men i alla andra situationer så används den kan jag lova 😉 Speciellt när man har andra barn att se efter så är det guld att ha sjalen, då blir alla nöjda 🙂

  Matilda

  Gilla

 3. Funderar på en sån faktiskt men har tyckt att det verkat bökigt. Verkar ju inte alls vara det ju, blir nog en beställning ändå 🙂

  Svar:
  Nejdå, man lär sig fort. Det tycker jag absolut att du ska göra, du kommer bli helnöjd!

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s