Shopping ღ

– För att tiden är knapp.

                          
                        
Finaste byxorna från Lindex, funkar lika bra till pojke som till flicka tycker jag, enkla sköna byxor med en touch. Precis så jag vill ha det så dessa hamnar i växalådan. 
Nu ska jag till stan en snabbis, på agendan står lunch med S och så måste jag hitta kläder till barnen inför dopet – och hämta barnen igen till 15. Stress! 
 
Apropå ingenting – Senaste uppdateringen för iPhone –  Råälskar!

    

 

0 thoughts on “– För att tiden är knapp.

 1. oooh äntligen hittade jag tillbaka till din blogg, som jag har letat 😦 Har haft de inlagt på mobilen men när jag tappa den försvann bloggarna jag läste, och nu helt plötsligt ser jag att du har fått din söta son.
  grattis! Hopps allting gick bra 🙂 Och nu ska jag förtusan lägga in denna och inte glömma .. hehe !

  Svar:
  Men åh haha jag vet känslan precis, kul att jag är en av dem du följt via mobilen. Gör detsamma själv och måste nog kopiera in dem till datorn jag med så jag inte tappar bort dem också. Allt gick super med lilla Henry även om han kom 6 veckor tidigare än beräknat, tack tack. Ha en fin kväll! Kram

  Matilda

  Gilla

 2. Vad fint du fått härinne! 🙂 Vad heter typsnittet som du har i alla inläggsrubriker?

  Svar:
  Åh tack, det är fortfarande under konstruktion men börjar ta sig 🙂 Typsnittet får jag återkomma med, har ingen aning – inte jag som fixar designen. Kram

  Matilda

  Gilla

 3. Ny följare av bloggen här. Får jag fråga hur gammal du är? Du ser så ung ut men har ändå hunnit få tre fina ungar. Med häftiga namn! En på mitt jobb har två söner: Leon och Matteu. Lite småkul tyckte jag.

  Svar:
  Vad kul att du hittat hit och tack för din fina kommentar! Jag är 90a och fyllde 22år nu i juli 🙂 Hah, din kollega har ju tydligen ypperligt bra smak när det gäller namn måste jag säga. Kram

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s