Allmänt ღ

– För att jag inte kan komma på en vettig rubrik.

                   
                              – Gravid med lilla H i magen [Foto Lundmyr of sweden.

Röntgen gick bra, De höll fast huvudet med två små ”kuddar” för att H skulle vara helt still och det gillade han inte alls men i det stora hela gick det jättebra. Nu inväntar vi ett samtal från sjukhuset för att höra domen. De sa inte hur lång tid det skulle ta men imorgon borde de väl höra av sig tycker man.

Efter Ks blev det en snabbtur till Kista, ett köpcenter jag helst undviker men idag var det inte så mycket folk så det gick fort för att sedan styra kosan mot ett folktomt Ikea där gardiner, påslakan mm inhandlades. Allt går så smidigt när det bara är jag, Mats och Henry haha.  Det får en att undra vad man gjorde med all överflödig tid då vi bara hade Mercedes.

0 thoughts on “– För att jag inte kan komma på en vettig rubrik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s