Shopping ღ

– För att jag älskar Missoni

                             
Åsikterna kring Lindex Missoni kollektion har varit delad, Mats är inte ett fan om man säger så men jag har alltid älskat Missonis mönster, den tjocka halsduken OK:ade han så sen kompromissade vi och babyplaggen lämnades tillbaka medan filten får stanna. Har föresten hört att mönstret i babyplaggen spricker?
till Mercedes blev det inget även om jag ville ha flera plagg – jag kände direkt på tyget att hon hade totalvägrat. Hon är väldigt bestämd med vad hon ska ha på sig. Hon fick t.ex en jättefin klänning från GANT som jag trots flera övertalningsförsök inte ens fick på henne och likaså med Juicy Couture-dressarna hon fick i julklapp – byxorna är orörda, gemensam faktor är att det är ”fel tyg” – lite surt när man lagt lite extra på kläder man tycker är fina men jag har ju bara mig själv att skylla.
Har ni också envisa små där hemma? 🙂

Jag har fortfarande hopp i att få tag i omlottklänningen, har ingen större lust att stödja ockerpriserna på blocket där folk sonika roffat åt sig massvis med plagg för att sälja dyrt och tjäna pengar. Men jag håller utkik på hemsidan där det fylls på varje dag att den ska komma in.

0 thoughts on “– För att jag älskar Missoni

 1. Jag köpte omlottklänningen idag. Här finns fortfarande rätt mycket kvar i butikerna. Lite delad är även jag men ändå blev det tre plagg till oss.

  Svar:
  Men åh, lagom avundsjuk haha. Jag sitter ju halva dagarna och uppdaterar den där dumma hemsidan för att få tag i den, helt slutsåld här i butikerna iallfall 😦

  Matilda

  Gilla

 2. Jasså, fyller de på i webbshoppen? Var inne och tänkte beställa en stickad tröja, men gjorde aldrig det.. och nu är ju allt slut .. Och jag ångrar mig 😦

  Svar:
  Yes de har och fyller ännu på rätt ofta. den populära omlottklänningen fanns ute i alla storlekar idag te.x 😉

  Matilda

  Gilla

 3. Jag håller med Mats. Troligen för att jag blir snurrig i huvudet av mönstret 😦
  Ha en riktigt go helg!

  Svar:
  Haha ja men snurrigt är väl inte alltid dåligt 😉 Se det som en gratis åktur 😉

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s