Allmänt ღ

– För att det är både bra och mindre bra

     

Sitter här och blinkar, en dum ögoninflammation som gör att jag ser jättesuddigt och som vägrar ge med sig.

Har världens bästa man som handlar och lagar mat för att sedan ta hand om läggningen av pojkarna. Jisses vilket lugn när Mercedes inte är här haha, normalt har jag en liten dam här hemma som pratar non stop. Jag vet ingen som är så tyst och blyg runt andra och inte heller någon som pratar lika mycket som henne. Min kära dotter.

Dagens plus är att jag vunnit en tingelingtröja hos Mgroup, känns lite extra rolig då jag missade förhandsvisningen av filmen. Fick även lite roliga paket som jag beställt så nu är julklappar till Henry och Mercedes klara – bara lite kläder till båda som behövs men leksakerna kan jag bocka av.

0 thoughts on “– För att det är både bra och mindre bra

  1. Tråkigt med ögoninflammationen :/ Vi är också snart klara med julklapparna, skönt! 🙂

    Svar:
    Ja den höll i sig länge men nu äntligen är det "över". Visst är det skönt att vara tidigt ute! Har ändå ett barn kvar (Leon) att handla till och så lite vänner men det känns skönt att för en gångs skull inte trängas dagen innan julafton.

    Matilda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s