Allmänt ღ

– För att jag samlar energi

                       

Henry tar igen sig efter sitt skrikkalas igår kväll och Leon sitter uppkrupen i mitt knä iförd storasysters klänning. Mysfaktorn är hög och jag har precis fått upp energin efter att ha suttit i soffan och läst böcker för L och gäspat om vart annat. Försöker att variera det med nya böcker men i slutändan så sitter jag ändå där och gäspar, ja vad gör man inte för barnen 😉
Nu har jag lite jobb att göra!

0 thoughts on “– För att jag samlar energi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s