Allmänt ღ

– För att man har 7 sinnen

Escada och Gucci Envy Me haha, det var tider det. Jag får flaschbacks tio år bak i tiden såfort jag sniffar de dofterna nu. Jag måste erkänna att jag fortfarande gillar dem båda men det känns lite som att jag… vuxit ur det.

 

Ibland köper jag parfymer mest för flaskornas skull, men jag identifierar mig med den parfymen jag har och då är det viktigt att det känns rätt hela vägen. Lite mer kunskap om olika bas, hjärt och toppnoter vore kanske på sin plats 😉 Efter att ha kollat in mitt lilla lager här hemma och kikat runt på Parelle så har jag kommit fram till att det är en doftfamilj som jag gillar lite extra, den fruktiga! På We r family fick vi chansen att bekanta oss mer med Parelle genom parfymexperten Alexis som hade så mycket intressant att säga.

  • Blanda inte doftande bodylotions, ansiktskrämer etc de blandas och kan bli en doft du inte riktigt väntat dig.
  • Prova alltid en parfym i taget i butiken och vänta i minst tre timmar innan du luktar, då får du känna den ”riktiga doften” och vet då om det känns rätt. 
  • Det finns ingen perfekt doft, allt beror på vilket tillfälle man ska använda doften till. 

Har ni någon favoritparfym?

0 thoughts on “– För att man har 7 sinnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s