Allmänt ღ

– För att jag är en obotlig tidsoptimist

 

     

Jag älskar den här bilden, fick den mmsad av M då H låg inne på neo. Barnen hade varit hos ett par vänner och Mercedes fick en tingelingpyjamas som hon var så glad i. Det här är verkligen mina barn i ett nötskal haha.  

Med en vecka kvar till jul så är det mer troligt att jag ränner runt på söndag för att få ihop julklappar än att jag klokt spenderar tiden jag har under veckan. Imorgon (!) postar vi julkorten, tänka sig att jag ändå tyckte att jag var tidigt ute i år haha. 

Nu – dra vinnare i tävlingen med LillaW, sedan lägga upp en ny tävling! Ledtrådar är att det är i samarbete med Teutonia och AgnesAmelia

0 thoughts on “– För att jag är en obotlig tidsoptimist

 1. Är vinnaren i mösstävlingen dragen?
  God Jul!

  Svar:
  Yes 🙂 Lottiz blev den lycklige vinnaren av en mössa 🙂 Fler tävlingar kommer under 2013!Kram

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s