Allmänt ღ

– För att vi myser

      
Mercedes sover borta andra natten i rad nu, det valde hon själv då hon packade väskan igår 😉 Jag och killarna har haft en lugn dag, utelek, massa mys i soffan framför favoritfilmen Grinchen och sedan har vi läst böcker innan läggning.

Turen har varit på min sida denna månad, skriver mer om det när H somnat.

0 thoughts on “– För att vi myser

 1. Låter som en mysig dag.:)
  Hoppas ni får lite egenmys med och att H inte håller er uppe hela natten. Hehe..
  LillaW Matilda.:) Är så himla nyfiken och tummarna börjar
  bli blå av önskan att äntligen är det min tur stt få vinna ngt.:)

  Hur funkade vagnskidorna föresten?
  Sköt om dig.

  Svar:
  Tack fina du, det var en rätt bra dag igår ja 😉 Hoppas du hade detsamma. Åh gumman jag önskar att jag kunde välja ut ALLA som vinnare verkligen, använder mig nu av random.org så jag slipper beslutsångesten. Men får se till att ordna flera toppentävlingar nu inför 2013! Vagnskidorna var kanon, lite bökigt att få på innan man fått till det men jag tror att det kommer gå desto smidigare sen. Kram

  Matilda Milano

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s