Allmänt ღ

– För att det närmar sig

      
Igår kväll var det paketinslagning och även idag blev det en snabbvisit till Toys R´ us för att inhandla lite mer. Oj vad det rinner iväg, budgeten jag satt för denna jul spräcktes redan innan jag började julhandla på riktigt haha. Nåväl, barnen kommer att bli glada och förhoppningsvis även de fina vi har runtomkring oss. Imorgon är det shopping i Nacka forum, jag vann nämligen ett presenkort på 900kr samt en timme med en personal shopper hos easybabies för en månad sedan och nu fick jag meddelande att jag kunde hämta ut det. Bättre sent än aldrig och ett riktigt passande bidrag till lite nya kläder inför julen.

Mitt uppe i detta så har vi fått ett riktigt tråkigt besked över en i familjen, det är svårt att veta hur man ska tänka och reagera men vi hoppas verkligen att det blir bättre även om det inte ser bra ut. Jag HATAR cancer, det är en hemsk hemsk sjukdom 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s