Allmänt ღ

– För att vi älskar tvättmaskinen

    
Någon mer som har en kräkbebis? Här har ni lite av Henrys ombyten under dagen. Totalt blev det 5 ombyten och nu ligger han utan kläder invirad i en filt istället. Inte konstigt att man känner att han inte har något, det hjälper inte att maskinerna går varje dag. Ska bli skönt när det går över 😉  Inte mig emot att jag måste fylla på i garderoben dock 😉 Min lilla bebis som blev 4 månader igår (11v korrigerad ålder) ? Nu är det mindre än 4 veckor till operationen!

 

Vinnarna i samtliga tävlingar är nu kontaktade, jag önskar så att jag kunde ge er alla något men ni glömmer väl inte rabattkoderna som ännu är aktiva:  Ytterligare 20% på reapriset med koden majbebis hos Lucky Ellen, Rosettmössa på köpet hos MiniMini om ni anger koden matilda, 30% på barnvagnsskidor från Axso när du anger koden julklapp.

0 thoughts on “– För att vi älskar tvättmaskinen

 1. Ja här börjar klädbytena äntligen minska, men idag har jag bytt en blöt pyjamas, och sen hade han sin onepiece i kanske 20min och sen var den fylld med fläckar av gult slag 😉 haha.. mygod..

  Svar:
  Ja man får ju se det som att allt man köpt åtminstonde kommer till användning 😉 Bra det haha. kram

  Matilda Milano

  Gilla

 2. Ellie var ett riktigt kräko! haha
  Gärna rakt mellan tuttarna på mig, eller över hela sig precis när man bytt kläder 😛 så våran maskin gick varm här hemma!

  Svar:
  Ja men eller hur, jag lyckas ofta rädda mig själv men det känns som att H konstant är blöt någonstans av spya. Trevligt värre 🙂

  Matilda Milano

  Gilla

 3. Fin liten kille 🙂
  Har en bebis på 3 veckor nu och hon kräks efter varje amning. Lyckas rädda kläderna ibland men blir ial 4-5 byten per dag… Kan ju säga att maskinerna går i ett! Trodde vi hade mkt kläder i hennes storlek efter hennes storasyster som knappt behövde byta sina..

  God jul och god fortsättning 🙂

  Svar:
  Ja kläder går åt haha, och så växer de som ogräs på det 😉 God fortsättning! Kram

  Matilda Milano

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s