Henry

– För att vi förbereder oss

                    
                                                                              Mitt lill ?

Nu planerar vi inför måndagen och tvättar för fullt. Även leksaker mm som ska med måste vara rena så jag tvättar de som går för säkerthets skull. Det dumma som jag inte tänkt på tidigare är att han inte ska ha vanliga bodys på ett bra tag. Nu har jag i vanlig ordning shoppat en massa för bara någon vecka sedan och då var det självklart bodys som man trär över huvudet – inte smart med tanke på att han under första veckorna kommer att vara svullen och sedan kommer jag på ett bra tag inte vilja dra saker över huvudet med risk att göra illa honom.

 

Pyjamaser, heldräkter och omlottbodys är det vi ska ha, får skicka ut Mats på jakt då det vi har räcker en halv dag med den här lilla kräkisen  ?

0 thoughts on “– För att vi förbereder oss

 1. Jag har precis startat en tävling i samarbete med Zandreas Värld där du kan vinna valfri barntavla 🙂 Tavlorna är otroligt fina, självklart får du ha personlig bild/text samt välja färger och motiv o.s.v. Tavlan skrivs ut på fotopapper och skickas hem till dig utan kostnad om du vinner. kika in här och delta: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2013/january/tavling-vinn-valfri-barntavla-fran-zandreas-varld.html

  Kram

  Gilla

 2. Hej Matilda! Jag har läst din blogg länge nu och det är en favorit får jag säga. Tror att det beror på att ditt liv är en sådan kontrast till det liv jag själv lever, eftersom du och jag är lika gamla. Du inspirerar mig ändå på många vis, och jag kommer skaffa ett barn i framtiden det är jag säker på.
  Hoppas operationen på lillebror går bra. mvh Frida

  Svar:
  Tack för dina fina ord, det betyder mer än du kan ana! Kram fina

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s