Shopping ღ

– För att man blir glad av shopping

 

H har behövt uppdatera garderoben, en hel drös omlottbodys, cardigans och pyjamaser i stora lass. Ovan ser ni en del av gårdagens skörd då jag helt utan barn begav mig av för att shoppa till samtliga barn samt lite till mig själv, lyx! Lite tråkigt utbud just nu innan allt nytt anlänt men jag är ändå nöjd, stjärnor smög sig in utan att jag ens tänkte på det. 

0 thoughts on “– För att man blir glad av shopping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s