Allmänt ღ

– För att det är lite gott & blandat

     

     

Igår invigde barnen deras skridskor, det gick över förväntan och mot slutet så kunde de åtminstonde gå på isen själva. Nu på torsdag fyller Leon 3 år så det planeras för fullt, inte en enda present är inhandlad och helst av allt vill han nog ha tema på sin alldeles speciella dag, men vi ska nog hinna med det 🙂 

Ett gångband har fått flytta hit och jag startar numera min morgon med att jogga 30min innan frukost, lagom till att barnen börjar komma ur sin dvala så är det frukost. En perfekt start på dagarna och jag inbillar mig att jag får mer energi av det.

Henry har en ny filt som ni ser, jag är tokig i filtar och anser att man aldrig kan ha för många. Den ovan är från underbara Skip Hop, jag föll direkt och väl i brevlådan så levde den upp till alla förväntningar och mer därtill, så mjuk och skön, det finns mycket för H att titta på också så det är en win win. (Någon annan bebis som bara måste ha en filt för ögonen för att somna?) Extra cred till underbara Brands for Kids som alltid leverar snabbt och så fint inslaget. Det där lilla extra betyder så mycket! 
Apropå det, kolla in den här fantastiska blazern de har från Tutto Piccolo, funderar över vem av mina pojkar som ska få glida runt i den i sommar. Så fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s