Allmänt ღ

– För att det är ris och ros

Jag blir alltid lika förvånad över den dåliga servicen Toys R Us i barkarby har, tacka vet jag nätshopping, tummen ned! Vi fick dock tag i en hel del fint till Leon, han ska bl.a få en tågbana från Brio som jag har kikat på tidigare. Som det ser ut nu så blir det 3 firanden för hans del, lyx! 

Här hemma städas det, leks och donas. Januari har varit en upptagen månad minst sagt, sen vill jag bebismysa med min fina Henry så barnen får börja på förskolan igen om ett par veckor. Det har varit skönt att ha dem hemma i ett par månader och inte minst slippa alla sjukdomar men förskolan har sina fördelar den med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s