Henry

– För att det är babyblått

      
     

 

Ni minns kanske blombuketten från Babyblooms jag visade då Henry föddes, den här. Jag har inte velat ta ur de små söta blommorna då den varit så fin, nu vågade jag mig äntligen på det. Storleken är 0-4 månader men sitter fint på min knubbis. Nu ångrar jag att jag inte öppnat upp de små blommorna tidigare, otroligt sött set med mössa, vantar (som H älskar att suga på) och flera par ursöta strumpor.

0 thoughts on “– För att det är babyblått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s