Allmänt ღ

– För att helgen går fort

Vi hann med nöd och näppe hem för att byta om till balettkläderna och sedan snabbt iväg till danshuset igår efter två nätter uppe i Bollnäs. Barnen har haft jättekul och sover alltid så gott i bilen under den 3 timmar långa resan, i värsta fall har vi tv i bilen men de har inte behövts de senaste gångerna.

Till alla hjärtans dag fick jag bl.a ett presentkort på Lindex av M så just nu sitter jag och spanar på hemsidan. Jag har trots allt burit 3 barn (på 4år!) och de viktupp- och nedgångarna det medfört gör att min garderob passar allt från en xs till M-inget sitter riktigt som det ska

0 thoughts on “– För att helgen går fort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s