Allmänt ღ

– För att det är f r e d a g ♥

 Jag och lilleman hade planer på att besöka Bonti för lyxig frukost och en exklusiv förhandsvisning av nya Babybjörn One där ingen mindre än grundarna av Babybjörn närvarar. Dock är det nu den tredje (!) visningen av denna som jag missar då det blir lite tajt om tid och jag i sista sekund insåg att jag inte kommer få ihop det (största skillnaden med att ha tre barn haha, har gått på 0 av 20 event i år). Istället spenderar vi dagen på Junibacken och jag får helt enkelt vänta lite till innan jag ser bärselen första gången, den kommer trots allt hem till mig snart ?

0 thoughts on “– För att det är f r e d a g ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s