Allmänt ღ

– För att det löser sig

                             
                       Färdkost och tidsfördriv – majskrokar, jag hade dock glömt hur klibbigt det blir 😉

För Henry sa det bara poff och så var han som en helt annan bebis, en bebis som ska ha precis allt in i munnen. Blicken när han ser min mobil är obetalbar så jag funderar över hur länge den kommer att klara sig från hans dreggel, systemkameran däremot dök i marken häromdagen (mitt fel då jag lagt den på vagnen) så den gick dessvärre sönder sådär lagom till att försäkringen jag hade på den gick ut dessutom.

Någon som har tips på en ok kamera?

0 thoughts on “– För att det löser sig

 1. Känner verkligen igen min William i det det. Bara det att han alltid älskat sina händer. Nappen funkar väl men händerna är klart det bästa som finns =) Nackdelen är ju att han är så torr om tumme och pekfinger plus en bit på handen eftersom han har dom i munnen hela tiden. Och nu börjar även hakan ta lite stryk eftersom det är så kallt ute. Men en massa smörja blir det.

  Köpte majskrokar till honom idag vi med då lillkillen blir 5 månader i morgon =)

  Kram

  Svar:
  Ja de där små händerna alltså haha, jobbigt att han blir så torr :/ Men förhoppningsvis känner de inte av det så mycket. Det går inte att ha vantar på H för efter bara någon minut är de dyngsura, men de växer väl ifrån det snart 😉 Hoppas han uppskattar majskrokarna, det finns en överhängande risk att jag äter upp alla själv här hemma.Kram

  Matilda

  Gilla

 2. Jag har införskaffat en kompakt systemkamera Nikon J1 så mycket lättare att kånka med sig då den får plats i fickan. Jag fick med två objektiv när jag köpte min. Ett zoom och ett fast. Tycker det är jätte bra och bilderna blir som med en stor systemkamera om man har rätt inställningar 🙂

  Det stora plusset för mig med denna kamera är att det kommer bli mer spontana FINA bilder istället för dessa jäkla mobilbilder som har en förmåga att dyka upp i min blogg titt som tätt. Hur kul är det med dom liksom, visst bättre än ingen alls men det är så mycket roligare med klara fina bilder från en riktig kamera.

  Svar:
  Åh det ska jag kika på direkt! En liten mindre kamera vore behändigt att ha i skötväskan.Tack för tipset

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s