Tävlingar ღ

– Tävling i samarbete med LillaStoraJag,se

Nu ska vi ju självklart fira lite extra att jag nominerades till årets barnmodeblogg, även om jag kanske inte vinner så känner jag mig som en vinnare – klart att ni också ska få chansen att vinna något! Hos Lillastorajag.se finner ni en härlig mix av romantiska klänningar från Pom pom och Creamie blandat med tuffa Brian and nephew som för mig är ett nytt märke. Fokus ligger på plagg med hög kvalitét och komfort till aktiva barn, snabba leveranser och en personlig service är även Lillastorajags policy och det är precis det där lilla extra som jag söker i en webshop.  Här är mitt favoritplagg – vilket är ditt?

           

              Jag tävlar om ett valfritt plagg LillaStoraJag hos Matilda. Tävla här du också!

För att tävla gör du så här: 
– Gilla LillaStoraJag på facebook.
– Skriv vilken vara ni önskar vid vinst.

-För en extra lott ska du kopiera bilden + texten och publicera i din blogg alt dela tävlingen på facebook.
Se till så att alla länkar fungerar.

 

Tävlingen avslutas den 26:e Mars kl 20.00 
Tusen tack till LillaStoraJag.se för att jag får hålla denna tävling! Vinnaren kontaktas direkt via mejl.

 

 

 

 

 

0 thoughts on “– Tävling i samarbete med LillaStoraJag,se

 1. Gillat!!
  Har suktat efter Pom Pom Yentle klänningen läääänge nu…mammapengen räcker inte riktigt till just nu…min stora tjej på 4 år skulle bli sååå fin i denna.
  Tilläggas bör att hon har strumpbyxor och klänning VARJE dag oavsett vilket väder ;).
  Kram

  Gilla

 2. Jag är gärna med, skulle vilja vinna dessa byxor till min son i 134: http://www.lillastorajag.se/pojke-2-6-ar/byxor/brian-and-nephew-cedrik-fresh.html och så skulle jag nog själv köpa till en tröja också med en gitarr på som fanns. Det skulle vara så han i de kläderna då han spelar gitarr och älskar blått. Oh vad jag hoppas på vinst.

  Har gillat på facebook som Lottiz Törnqvist och tipsat om tävlingen här: lottizdaystavlingar.blogg.se/2013/march/tavling-om-valfritt-plagg-avslutas-263.html
  Även delat tävlingen på facebook.

  Kniper tummarna hårt.
  Ps. Grattis till nomineringen. Håller tummarna för dig med.

  Gilla

 3. jag är gärna med och tävlar!

  har gillat på FB – lisette bäcksro
  eftersom jag är grymt svag för snygga jeansshort så föll jag direkt för dessa http://www.lillastorajag.se/pojke-2-6-ar/byxor/minymo-lukas-34-shorts.html som jag hade velat vinna till Loke. han vill jämt att jag ska vinna tävlingar åt honom. han fyller år den 27 mars och hade jag kunnat berätta att jag vunnit ett par shorts hade han blivit jätteglad.. 😉

  tar gärna en extra lott: http://lis1etavlar.blogspot.se/2013/03/263-matilda-lillastorajag.html

  Gilla

 4. Åh, underbar tävling.

  Min son fyller tre år om lite mer än 1 månad och jag vill såklart ge han the best of the best och vad passar då bättre än att ge han dessa som hans allra första födelsedagspresent redan på morgonen: http://www.lillastorajag.se/pojke-2-6-ar/byxor/minymo-lukas-denim.html
  -Eftersom vi kommer att fira hans födelsedag på annan ort så vill jag att han ändå ska känna att det är hans födelsedag, så jag hoppas på att kunna ge han dessa i present ❤

  -Gillar på facebook /Angelica Broman

  Gilla

 5. ÅÅÅ vilka fina kläder, jag gillade den här skjortan mest http://www.lillastorajag.se/pojke-2-6-ar/overdelar/brian-and-nephew-banji-shirt.html, den skulle min lilla Elliot vara så gullig i till sommaren, han blir 5 år snart, och är världens goaste lilla kille!! 🙂
  Jag har gillat och delat på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  så nu håller jag både tummar och tår för en vinst!!
  Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne!!! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s