Event

– För att vi hade många kassar med oss hem


Goodiebag från Loppi.se Kids fashion event – sponsrat av Oii design, Footway, Ebbe, Me & i, Elodie Details, BWCC, Joha, Mama, Weleda, Po.p (perfekt väska till Ms balett), Geggamoja, Brands for kids, Babyland, Bambino,Sebamed, två barnböcker som jag inte hunnit kika på mfl 
Nu har jag en del klickande framför mig, vad jag shoppat visar jag under morgondagen men det är ju omöjligt att gå förbi Brandsforkids utan att stanna. det blev lite shopping på Po.p och lagom till att jag kom hem så såg jag att jag hade en kupong på 30% rabatt som jag kunnat använda – lite synd men vad gör det om hundra år 😉 

Leon fick presentkort på po.p, skor från Footway (så fina vårskor från Kavat) och en rolig godispåse som tack för att han ställde upp som modell, av BWCC fick han dessutom behålla hela setet med byxor, tröja, jacka och mössa! Gissa OM han blev glad! Det bar direkt av till BR för att införskaffa en verktygslåda, det var han allt värd och nu funderar jag på om jag någonsin kommer få se han i något annat än dessa byxor haha.

0 thoughts on “– För att vi hade många kassar med oss hem

 1. Förstår att han blev glad att han fick behålla de coola arbetskläderna. Han såg väldigt stolt ut när han hade dem. Ni gick samtidigt med oss…

  Svar:
  Haha ja de invigdes på riktigt idag då han fick följa med Mats till soptippen och kasta skräp :)Nämen, ja men då var det dig jag såg med en liten bebis! Tittade på den underbara filten hihi, Leon var lagom trött och satte sig på marken hela tiden så ville få hem honom så fort som möjligt och mingel möjligheterna var därför lite begränsade haha men nästa gång!! 🙂 Kram

  Matilda

  Gilla

 2. Åh vilken härlig goodiebag!! De där såg ju riktigt nice ut. Kanske ska ta å besöka Loppis events framöver 🙂
  kram

  Svar:
  Ja det borde du absolut göra, Loppis event är grymma! Kika in här imorgon bitti för att ta del av rabattkoden på Miinto som ger 20% på hela sortimentet! 😉

  Matilda

  Gilla

 3. Jag får väl komma fram och hälsa om jag ser dig. Vi har varit på många event ihop men eftersom jag är en så liten blogg så tycker jag det känns lite pinsamt att gå fram och presentera mig. Fast många ggr så känner folk igen mitt "bloggnamn" då många andra som kommenterar har sitt vanliga namn.. lite svårt att hålla koll på alla som heter Anna *S*

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s