Allmänt ღ

– För att det är i samarbete med Miinto.se


 

Ni minns att jag var iväg på photoshoot hos det härliga teamet på Miinto.se för någon vecka sedan, nu är intervjun uppe på Miintos blogg så in och kika pronto 🙂 Jag fotades i kläder från Jeansson, de blommiga jeansen (fantastiska), den vita toppen och jeansen från G-star kommer alla därifrån.
Jackan från Morris Lady är precis i min stil och nu när jag ser den igen så kommer ha begäret – visst borde jag köpa den? 😉

 

     

Det fantastiska halsbandet från Ioaku  har ni fått se en sneakpeak på redan.

Tack till gänget på Miinto, ni kommer att få se mycket mer av Miinto här framöver 🙂

0 thoughts on “– För att det är i samarbete med Miinto.se

 1. Vilka fina bilder och kul intervju. Inte visste jag att ni bodde mitt i stan, trodde ni hade hus eller liknande av bilderna att dömma som du ibland lägger upp när ni är ute och leker 🙂

  Ska ni gifta er förresten medtanke på efternamnet?

  Svar:
  Nej nej det är fel, tack för att du påpekade det! Jag är uppväxt i vasastan men vi bor i Kallhäll (mot kungsängen), de måste ha blandat ihop de två 🙂 Någon gång ska vi gifta oss, när är inte klart än bara 😉

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s