Allmänt ღ

– För att jag också vill ha en!


Leons pyjamas kommer ifrån The sleepy collection, gjord av en av världens finaste bomull – ekologisk pimabomull. Det finns inget som klår detta när det kommer till komfort! Ni missar väl inte att ni med rabattkoden majbebis får 20% på hela sortimentet? Jag vill ha en till mig själv, gud så mysigt det vore!

Hos oss startar många morgnar med lego eller tågbanebygge, nu när solen börjat titta fram så tidigt så vaknar barnen desto tidigare och att gå upp klockan 6 är nu inga konstigheter trots att jag precis vant mig vid deras vintersömn då dem knappt gick att väcka om morgonarna. Vi tackar solen och den stundande våren för att vi får ha dessa mysiga morgnar tillsammans istället 🙂

 

0 thoughts on “– För att jag också vill ha en!

 1. Visst är The Sleepy Collection helt underbara!!

  Sv: Jag vet faktiskt inte hur priserna var hos Ebbe på eventet, jag var ned på Mood -gallerian och köpte bodysuiten (låg ju en 100 kronors rabatt hos textilbruket i goodiebagen) 🙂

  Svar:
  Ja, känner på mig att vi kommer bli beroende – de får skaffa större storlekar tycker jag allt! 🙂

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s