0 thoughts on “– För att det gäller hela dagen

 1. Aldrig provat den men det är grymt coolt. Det kanske är värt att prova iallfall, jag trodde att det var mycket dyrare!

  Svar:
  Ja såå fint, inte heller prövat men resultatet är ju otroligt!

  Matilda

  Gilla

 2. Jag blev totalt förälskad när jag såg det första gången! Men jag var inte alls lika såld när jag väl provade det! Som småbarnsförälder tyckte jag att det var lite för trixit och dessutom inte alls särskilt hållbart :(. Jag tyckte inte heller att man fick den där gnistrande känslan! Nej, det ligger kvar där i skåpet, efter att bara ha använts en gång :(.

  Svar:
  Oj det var ju inte så kul att höra, men kan tänka mig att det kanske inte är för småbarnsföräldrar haha, det räcker väl med att man stoppar ned handen för att leta efter en blöja och så har hälften försvunnit när man drar upp handen igen 😉 Skulle ändå vilja prova, kanske bara för en kväll man ska vara lite extra fin 😉

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s