Allmänt ღ

– För att vi förbereder inför påskhelgen

 

 

Fick hem ett roligt paket idag, oväntat men ack så kul! Klart ni ska få se vad det var, återkommer till det 🙂 
Små paket till barnens påskägg är även hemklickade. Mercedes får matsalsbord till dockskåpet, Leon får Blixten Mcqueen i duplo och det bästa av allt – ännu en vagn ska få flytta hit! Vilken det blir får ni se när den kommer men jag hoppas att vi har den till veckan. 

Påskplanerna är att pyssla, måla ägg och så får barnen klä ut sig till påskkärringar och leta ägg i skogen, ser fram emot det och en tur till panduro bör ske snarast. Jag älskar att vi skapar våra traditioner med barnen!

Hur firar ni påsk? Vad ger ni i påskäggen?

 

 

0 thoughts on “– För att vi förbereder inför påskhelgen

 1. Som tur är så har jag en mamma som älskar alla högtider så vi firar påsk där. Min insats är att baka något till fikat så har jag gjort mitt 🙂 Och på morgonen går vi på jakt efter påskäggen som påskharen lämnade när vi sov.

  Svar:
  Mysigt 🙂 Precis så vill jag ha det

  Matilda

  Gilla

 2. Blixten i Duplo blir nog riktigt poppis! Vår Duplo-Blixten är nog en av dom allra mest använda leksaker vi har.

  Barn i v 33 låter lite chockartat. Fast det är nästan lättare när det bara säger pang och drar igång än när det är som nu när jag har värkar som kommer och går. Vissa dagar är dom regelbundna, andra dagar är det inga värkar alls. I lördags kväll var jag som sagt var övertygad om att vi skulle vara en till i familjen på söndagen, men vi är fortfarande bara 4 + en i magen 🙂

  Gilla

 3. Tack så mycket!
  Jo jag hade jätte trevligt. 🙂
  Vilken fin blogg du har och otroligt söta barn!

  Och vi ska fira påsk på mitt landställe med min familj från ikväll då vi åker tills söndag kväll då vi åker hem till Stockholm igen.
  Barnen kommer få leta påskägg på tomten och kanske klä ut sig annars blir det bara till att ta det lugnt & komma ifrån storstaden.
  Minsta får dock inget godis i sitt ägg eller inga sötsaker alls!
  Sonen åker dock inte hem förens på måndagen med mina föräldrar så då ska vi äta påsklunch/middag hos min svärfamilj och låta dom gosa med deras barnbarn 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s