Shopping ღ

– För att vi är helnöjda

                                          Elodie details, apple of my eye – i love it! 

Jag har blivit smått tokig i vagnar nu på senaste tiden, vill bl.a uppdatera teutonian med en active & dynamic i grönt, har inhandlat vagndynor, ny skötväska (visar i ett separat inlägg) mm. Jag ser så fram emot att få gå runt på asfalt, så fort de får bort gruset som är kvar så kommer det genast bli ännu roligare. Denna köpte vi som ett komplement, tror inte att man klarar sig på att endast ha en sulky – det går ju inte bortse från att de är lite rangligare. Barnen har klättrat i och ur denna och den välter inte i första taget (inte andra heller) men ja ni förstår vad jag menar 😉

 

Testkörde denna skönhet igår då vi hämtade hem de stora barnen från förskolan, de flesta sulkys är inte anpassade för långa personer. Jag med mina 179cm slår oftast i fötterna eller behöver gå i en mindre skön ställning – men inte med denna, stort tummen upp för det!

* Liggläget är som ni ser på bild ovan, genom att fälla upp stödet för fötterna så kan H sova gott där.

* Stor varukorg
* Fack som rymmer lite småsaker såsom plånbok, napp, mobil etc.
* Selen är skön, lätt att knäppa på och av (jämfört med vår MacLauren som jag tyckte var desto knepigare). 
Det som är så grymt bra med denna är sufletten, det var det som avgjorde köpet. Det går att med en dragkedja dra ut den så att den täcker väldigt mycket.  

Nu får jag nästan sätta ett köpstopp på denna månad, tur att det bara är 3 dagar kvar haha 😉

Finns på elodie details hemsida, kommer in på brands for kids, babyshop och vad jag förstått det som så kommer även NK att sälja dessa.

0 thoughts on “– För att vi är helnöjda

  1. Jag kan inte vänta tills den kommer hem till mig då jag väntat på den här vagnen och hoppats så på att de skall göra den i det här tyget. Hoppas min dotter gillar den bara. Men nu när du skrev att det passade bra till dig som är över 170 blev jag tveksam om mina 164 blir kort för att köra den i en bekväm ställning..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s