Allmänt ღ

– För att jag behöver hjälp

     

       Resa med barn? Jag kan inte tänka mig något härligare 😉 Dags att leta upp barnvänliga resorter!

 

Hallå världen! Mercedes är på väg hem efter baletten nu och jag ska snabbt skriva ihop en matlista, är även sugen på att testa någon matkasse men det är en hel djungel där ute. Vilken ska man välja? Mercedes är väldigt kräsen med maten men det minns jag att jag själv också var som liten. Kanske är det någon överlevnadsinstinkt att barn inte ska stoppa i sig vad som helst? Men det faller dock på att de mer än gärna stoppar i sig en näve sand… 

 

Apropå att stoppa i munnen så föredrar Henry den mat jag själv lagar framför barnmatsburkar så det enda jag köper färdigt numera är puréead majs från Nestlé och blandar i det i den mat jag gör för mer smak. Recept på barnmat tas därför tacksamt emot!

0 thoughts on “– För att jag behöver hjälp

 1. Vi ska åka med vår 1,5 och 3.. Eller hon blir 4 tills dess, till Turkiet! Det är all inklusive, blue village, med Fritidsresor, bamseklubb och hela fadderuttan, vi beställde förra veckan och tog tidigt i juli månad på Bodrum imperial, blev 19.000 bara! För alla oss 4! Underbart! Kolla in vad Fritidsresor erbjuder 🙂 lycka till

  Svar:
  Men åh vad härligt det låter, ska kolla in fritidsresor och hoppas på att vi äntligen ska komma iväg på en resa nu också!

  Matilda

  Gilla

 2. Han kan väl äta samma mat som er.
  Bara att ta bort före kryddningen.
  Och mosa lite.

  Svar:
  Jo det är ju sant, Tänkte göra storkok åt honom men känner mig så osäker på vad de ska och inte ska äta trots att det borde vara tvärtom nu med trean haha

  Matilda

  Gilla

 3. Brukar ge Julian samma mat som vi.. Fast jag kokar allt till honom istället för att steka.. Och så hoppar jag över salt såklart.
  Kyckling med currysås har jag precis gjort och fryst in till honom, det tycker han är smakens.
  Häromdagen blev det kyckling, potatis, sötpotatis, palsternacka och morötter.. Jag kryddade med rosmarin. Blev god smak.

  Visst är det underbart att resa med barn ! Håller på att leta resa jag med, all inclusive ska det va!

  Gilla

 4. Härligt med semesterplaner=) Ang maten så brukar jag laga lite eget till Gabriel. Vet att han säkert kan äta samma som oss om jag tar bort innan jag saltar, men brukar ändå göra eget. Igår kokade jag ihop lite vatten, en halv pressad citron, dill, en skvätt grädde, lite vitpeppar. O sen la jag ner lax i småbitar o lät sjuda. Sen mixade jag tills det blev lagom för han. Har gjort storkok på tillbehör som ligger i frysen. Så bara ta fram lagom mängd till en portion. Men jag blandar inte när jag lagar, utan gör potatis för sig, morot för sig osv… tycker det är enklast när man ska ta fram o så kan jag variera för varje måltid.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s