Allmänt ღ

– För att det är så man lär sig

                      /Leon har tagit över Elodie details strollern 😉 Apple of my eye i vårat ?

 

Jag har ägnat en stor del av dagen till att försöka förstå mig på de manuella inställningarna i kameran. Att fota i autoläge är tydligen ett big no no och ändå är det precis det jag gjort i två år nu. Iso, bländare, slutare.. jag förstår det jag läser men får inte ihop det (varför får jag inte till de skarpa bilderna?!) så jag testar mig fram med alla möjliga knappar och siffror. Lagom till att jag hittat en inställning som funkar inne så försvinner solen och så börjar jag om på ruta ett igen. Det låter kanske inte så roligt men det är det 😉 

 

Vi har varit iväg och hämtat paket idag igen, vi är stammisar på postombudet och det är rätt kul att drälla in med en hel flock ungar, det känns alltid som att jag har 10 barn när jag är på små butiker, dem är överallt! 

Hade beställt ett par skor till Henry, supersmarta med en dragkedja som öppnar upp halva skon och en glassmaskin. I sommar hade vi tänkt göra egen glass efter förra årets isglassfloppar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s