Allmänt ღ

– För att det är lyx i en box

      
      

*Maria Nila Stockholm, hårinpackning med Vitamin B5 som ger volym och med granatäppleextrakt som minskar färgförlust. Skyddar även mot UV-strålning.

 

*Tancan Bronze Self-tanning spray, naturtrogen solbrun färg som håller upp till en vecka. Sprayapplicering för jämnt resultat.

 

*Vichy Normaderm Hyaluspot, effektiv punktbehandlng som renar huden. 

 

*Etre Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Mask, en kollagenmask för alla hudtyper som ökar hudens elasticitet och ger en jämnare hudton. 

 

*Balance Me Super Toning Body Wash. Lavendel, enbär, bergamott och pelargon är de aktiva ingredienser i denna bodywash som sägs sätta igång hudcirkulationen.

 

Detta var vad som fanns i min glossybox, det är andra boxen så vi får se om jag fortsätter med detta. Den förra var inte så mycket att hurra för. Minns faktiskt inte ens vad det var i haha. Det känns helt klart värt priset men samtidigt vet jag inte hur mycket som hamnar i lådorna, vi kör en låda till och så får vi se efter det. Jag är en sucker för ansiktsmasker, så det ska bli lite extra kul att prova denna jag fick nu. 

 

0 thoughts on “– För att det är lyx i en box

  1. Meeeen jag fick inte samma som du, hade också vela ha hårinpackning! Glossybox är jättebra annars. Som lilla julafton varje månad

    Svar:
    Ja verkligen superkul!

    Matilda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s