Allmänt ღ

– För att det är våra barn

      

      

Mercedes fick en hel drös med klänningar av sin farmor, de är tänkta till hennes födelsedag men här skulle det bytas om direkt när vi kom hem då grannbarnen var ute. Valet var helt hennes och 4 klänningar plus ett linne senare var hon mer än nöjd. 

 

Leon var fin i sina snickarbyxor från Bcww och Henny hittade nya shorts på Hennes & Mau. Äntligen tog jag förnuftet till fånga och köpte rätt storlek till honom, brukar ta det mesta i 74 för att det känns som att han växer så fort men han är en kort liten rackare vår Henry, så nu blir det sommarplagg i stl 68 ändå. Leon däremot hade väl 68 när han var 2 månader skulle jag gissa 😉 

0 thoughts on “– För att det är våra barn

 1. Åh dom är ju så sjukt söta!

  Hjälp! Jag har samma shorts till William som han invigde här om dagen och dom är i strl 80 och sitter jättefint på. Har rensat ut så gått som alla plagg i 74 och det är bara 80 som gäller vid nya inköp.

  Kram

  Svar:
  Haha ja det var väl det jag väntat mig lite också men vi får trippelvika hans kläder i stl 74 och har gjort det ett bra tag medan 68 sitter jättebra, vi hade nog lite för bråttom att byta storlek förut 🙂

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s