Allmänt ღ

– För att den nya datorn har kommit ♥

                                       /Ikea Skylta, sötaste marknadsståndet i hårdpapp för 89kr. Fynd!

 

Nu sitter jag och skriver ifrån den senaste leveransen, inget mindre än en HP Envy 23 Touchsmart. Ni vet den roliga datorn jag skrev om tidigare med den underbara touchskärmen? Jag kan bara gissa hur mycket barnen kommer vilja pilla på detta och måla för att sedan skriva ut. 

 

Mercedes har en playdate idag efter förskolan, vi får se vart de bestämmer sig för att vara men hur som helst så bör jag ta några tag med dammsugaren innan det är dags att bege sig till förskolan. Det är förskolans dag idag btw, hela gården är fylld med ballonger, i träden hänger girlanger och barnen har en massa roliga aktiviteter med bl.a ansiktsmålning ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s