Allmänt ღ

– För att hemmagjort är godast

      

                                   / Glassmaskinen Tasty Duo från Obh Nordica 

 

Vi har avancerat och kommit ur isglassstadiet för att gå över till the real deal, med Tasty duo så kan man göra två olika sorter samtidigt och det är så lätt att jag nästan skäms över att jag inte gjort detta tidigare. 

Nu har jag inte recepten i huvudet men i med lite grädde, mjölk, vaniljstång och ägg och på med maskinen – 20minuter senare är glassen klar och redo att ätas. Det blir till att exprimentera lite mer nu i sommar men vi har hunnit med basicsmakerna såsom vaniljglass, jordgubbsglass och chokladglass. 

 

Bägarna rymmer alldeles lagom mycket glass, det blir mer än man tror och just att det är två stycken gör att vi slipper tjaffset med barnen över vem som ska få göra vad – nu väljer de själva varsin smak och sen är alla nöjda 🙂

 

Ni glömmer väl inte att tävla om er egna glassmaskin på OBH Nordicas Facebook -> HÄR

 

i samarbete med OBH nordica

0 thoughts on “– För att hemmagjort är godast

  1. Va enkelt det låter. O jäkligt läcker va den ju också, tummen upp!! Synd bara att de flesta tävlingar är på facebook idag, jag har ingen…. Missar många roliga tävlingar tyvärr.

    Svar:
    Haha ja den ser inte ut som den "klassiska" glassmaskinen som brukar vara rätt otymplig. Perfekt att muggarna går ned i frysfacket också 😉 Ja det är så mycket på fb nu och mer lär det bli, men jag förstår också om man väljer att inte ha fb 😉

    Matilda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s