Allmänt ღ

– För att det kul med nytt

      

      

På vår härliga mammakryssning i lördags så hade Helena överasskat med en varsin goodiebag till oss alla, så kul! Läppsyl från Carmex använder jag redan och kan intyga att den är grym, haklappar från Bambino, ögonkrämer, ansiktsmasker som förövrigt är min last och diverse annat från Rfsu, Yves Rocher, Ccs och Nivea för att nämna några. Lite nyfiken är jag allt på Rfsu´s Shaving lotion som används vid ”snabb rakning om man missat något ställe”, inget vatten behövs. Antingen är det superb eller så är det lika tokigt som det låter 😉 Återstår att se. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s